Åbningstider for kontoret
Mandag – torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 14.00

PRE-TRÆ A/S blev grundlagt i maj 1986 af Bent Moesby og startede som en specialiseret spærfabrik.

Vores spær bliver præcist beregnet ved hjælp af RoofCon/TrussCon-software og produceres med tandplader fra MiTek. Hvert spær udvikles som et specialdesignet produkt, skræddersyet til det individuelle projekt i overensstemmelse med kundens ønsker og tegninger. Denne tradition er fortsat en essentiel del af vores produktion.

En anden betydelig del af vores nuværende produktion omfatter præfabrikerede væg- og tagelementer, der anvendes i industribyggeri, etagebyggeri, idrætshaller, institutioner og parcelhuse/klyngebyggeri m.m. Vores byggeelementer leveres som færdigisolerede og beklædte væg- og tagelementer. Gradet af færdiggørelse på indvendige og udvendige beklædninger, inklusive eventuel montage af vinduer, aftales individuelt for hvert projekt.

I løbet af 90’erne udgjorde størstedelen af vores omsætning og produktion byggeelementer til enfamiliehuse i Tyskland. Alene i 1994 opførte vi imponerende 120 huse. Med årtusindskiftet og en afmatning på det tyske marked skiftede vores fokus til salg og produktion af byggeelementer på det danske marked samt eksport til boligbyggeri i Grønland.

I dag er vores hovedsalgsområder stadig Danmark og Grønland, med lejlighedsvise aktiviteter i andre regioner som f.eks. Norge. Vi fortsætter med at levere skræddersyede og bæredygtige bygningsløsninger med rod i vores solide erfaring og dedikation til kvalitet.